Κυριακή, 5 Σεπτεμβρίου 2010

Πρόσκληση

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2010

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Σας καλούμε την Τρίτη 7 Σεπτέμβρη 2010, στις 7 μ.μ. στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Μαγούλας

για να συζητήσουμε:

Η αλήθεια για τον ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ, τι δεινά μας φέρνει

Παρουσίαση του Υποψήφιου Δημάρχου για τον Δήμο

Ελευσίνας – Μαγούλας

Οι Τοπικές Εκλογές τον Νοέμβρη 2010, θα γίνουν σε μια περίοδο, που θα είναι ακόμα πιο φανερές οι συνέπειες της αντιλαϊκής πολιτικής που εφαρμόζει η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ, με την στήριξη της ΝΔ και του ΛΑ.Ο.Σ.

Χιλιάδες λαϊκές οικογένειες ήδη δυσκολεύονται να τα βγάλουν πέρα. Δυσκολεύονται να πληρώσουν την δόση του δανείου ή το ενοίκιο, τα τιμολόγια της ΔΕΗ και του ΟΤΕ, τα έξοδα για τις σπουδές των παιδιών τους.

Τα λαϊκά προβλήματα θα χειροτερέψουν με την εφαρμογή του ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ. Η αλλαγή της διοικητικής δομής ολοκληρώνει την μετατροπή της Τοπικής Διοίκησης σε κρατικό μηχανισμό για την εφαρμογή της αντιλαϊκής πολιτικής.

ΜΕ ΤΟΝ «ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ»:

· ΘΑ ΑΥΞΗΘΟΥΝ ΟΙ ΕΜΜΕΣΟΙ ΦΟΡΟΙ ΚΑΙ Η ΤΟΠΙΚΗ ΦΟΡΟΛΟΓΙΑ

· ΘΑ ΑΠΟΛΥΘΟΥΝ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΕ ΔΗΜΟΥΣ ΚΑΙ ΝΟΜΑΡΧΙΕΣ

· ΘΑ ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

· ΘΑ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΤΟΥΝ Ή ΘΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΣΧΟΛΕΙΑ, ΚΕΝΤΡΑ ΥΓΕΙΑΣ, ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ

· ΘΑ ΜΕΓΑΛΩΣΕΙ Η ΑΣΥΔΟΤΗ ΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ

Τώρα ο λαός με τους αγώνες του και την ψήφο στις Τοπικές Εκλογές, να πει ΟΧΙ στον «ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ» και στα αντιλαϊκά μέτρα Κυβέρνησης – ΔΝΤ – ΕΕ, που οδηγούν τη λαϊκή οικογένεια στη φτώχεια, την ανεργία, την ανασφάλεια.

Σας καλούμε να βοηθήσετε να διαμορφωθεί, σε τοπικό επίπεδο αλλά και πανελλαδικά, μία δύναμη αντίστασης στην αντιλαϊκή πολιτική των κομμάτων της πλουτοκρατίας, μία δύναμη που θα οργανώνει τον αγώνα των εργαζομένων για την ικανοποίηση των σύγχρονων αναγκών τους.

Να στηρίξετε την ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ με Υποψήφιο Δήμαρχο Ελευσίνας – Μαγούλας, τον λαϊκό αγωνιστή, στέλεχος του Π.Α.ΜΕ., συνδικαλιστή στο Θριάσιο νοσοκομείο, μέλος της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΚΚΕ, Μανώλη Βαρδαβάκη.