Κυριακή, 6 Απριλίου 2014

Να μειωθούν τα ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΤΕΛΗ για τις λαϊκές κατοικίες και τα μικρομάγαζα και να απαλλαγούν πλήρως οι άνεργοι

Να πληρώσουν οι μεγάλες επιχειρήσεις τα εκατομμύρια ευρώ που χρωστάνε στο Δήμο Ελευσίνας π.χ. η ΧΑΛΥΒΟΥΡΓΙΚΗ χρωστάει 2,94 εκατομμύρια ευρώ.
Διεκδίκησε μαζί μας
αναγκαία έργα που δημιουργούν θέσεις εργασίας
Να διεκδικήσουμε κρατική χρηματοδότηση για να γίνουν αναγκαία έργα στην Ελευσίνα και τη Μαγούλα. Με προτεραιότητα στη δημιουργία:
● συγκροτημάτων εργατικών κατοικιών δημόσιων δωρεάν βρεφονηπιακών και παιδικών σταθμών αξιοποίηση ελεύθερων χώρων για παιδικές χαρές βελτίωση της υλικοτεχνικής υποδομής στα σχολεία Κέντρο Υγείας στη Μαγούλα ολοκλήρωση αποχέτευσης μέτρα αντισεισμικής και αντιπλημμυρικής προστασίας.
Έργα που θα κάνουν καλύτερη τη ζωή μας, θα δημιουργήσουν εκατοντάδες νέες θέσεις εργασίας και θα δώσουν δουλειά στους χιλιάδες μεταλλεργάτες και τσιμεντεργάτες που κινδυνεύουν με απόλυση.
Είναι έργα που δεν γίνονται γιατί οι κυβερνήσεις και η Ευρωπαϊκή Ένωση επιλέγουν και χρηματοδοτούν έργα με κριτήριο τι συμφέρει τους επιχειρηματικούς ομίλους.
Οι προτάσεις αυτές που κατέθεσαν οι δημοτικοί σύμβουλοι της ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ απορρίφθηκαν από τη Δημοτική αρχή Ελευσίνας και τους σύμβουλους του ΠΑΣΟΚ, της ΝΔ και του ΣΥΡΙΖΑ.
Αντί να μειώσουν τα δημοτικά τέλη για τις λαϊκές οικογένειες, ψήφισαν χαριστική ρύθμιση για τα εκατομμύρια που χρωστάει η ΧΑΛΥΒΟΥΡΓΙΚΗ στο Δήμο. Αποδέχθηκαν την παρακράτηση από το κράτος μεγάλου μέρους της χρηματοδότησης προς τους Δήμους, με αποτέλεσμα ο Δήμος Ελευσίνας να χάσει εκατομμύρια ευρώ που θα μπορούσαν να αξιοποιηθούν για έργα και δωρεάν υπηρεσίες στους κατοίκους.
Βγάλε συμπεράσματα:
Όσο «ανεξάρτητοι» ή «αυτονόμοι» και αν δηλώνουν – είναι πλήρως εξαρτημένοι από την αντιλαϊκή πολιτική των κυβερνήσεων και της Ευρωπαϊκής Ένωσης και την εφαρμόζουν σε τοπικό επίπεδο.

Σας καλούμε – ακόμα και αν συμφωνείτε σε όλα μαζί μας – να συμπαραταχθούμε για να εκλεγούν στους Δήμους και τις Περιφέρειες αγωνιστές που θα διεκδικούν λύσεις στα λαϊκά προβλήματα. Για να δυναμώσει η εργατική – λαϊκή αντιπολίτευση, που θα οργανώνει τον αγώνα για την ικανοποίηση των σύγχρονων αναγκών μας.
ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΚΚΕ ΣΤΙΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ
ΛΑΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ